Xsport

Xsport

tirsdag 19. august 2014

"Eehm, hva het du nå igjen...?"

Dagen i dag begynte med morgensamling kl.08 (som vi kommer til å ha hver dag forresten, utenom søndager) etterfulgt av frokost der egentlig alle virket veeeldig trøtte. Etterpå møtte vi i foredragssalen der vi fikk informasjon om internattimer og ble delt opp i grupper etter hvilket internat vi bor på. Jeg bor på det største internatet med 46 elever, så det var litt kaos når vi skulle prøve å komme frem til en løsning med hvordan vi skal vaske i huset. Vi har ansvar for hele internatet vi bor på og mye av fellesarealet på hovedbygget, noe vi skal vaske i hver internattime tirsdag og fredag. Alle fikk én oppgave hver (jeg moppet gulvet på kjøkken, stue og i gangen), så vi ble veldig fort ferdig.

Etter lunsj kl.12:30 fikk vi beskjed om å møte ute på plassen kl.13 for teambuilding. Da ble vi delt inn i lag i forhold til hvilken etasje vi bor i på internatet, så da fikk jeg endelig sett hvem jeg faktisk har rom ved siden av! Det var mange ulike aktiviteter; frisbeegolf, Valdres-quiz, drama, beste gruppebilde og flere leker der vi måtte samarbeide. Det er egentlig ganske utrolig hvor mye det faktisk hjalp i forhold til at folk ble kjent. Kan ikke si at jeg helt har kontroll på navnene enda, men etter vi var ferdig var det mye lettere å snakke med folk og flere av oss har besøkt hverandre på rommene.

Middagen begynte kl.15:45 og etter det var vi en liten gjeng som prøvde oss på biljard. Kl.18 var vi på "krus", som internatlederen kalte det, der vi fikk dekorere vårt eget krus som vi skal ha her på skolen. Det var egentlig et overraskende stort oppmøte og man kom lett i snakk med folk der og. Kl.20 spiste vi kveldsmat etterfulgt av tirsdagsquiz som stippsene (stipendiatene) hadde arrangert. Vi var ikke ferdig før rundt kl.22, så resten av kvelden har gått med på å snakke med folk og gjøre ting klart for vår første tur i morgen med hele skolen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar