Xsport

Xsport

søndag 31. august 2014

Slutt på uke nr.2

I går begynte dagen med frokost og morgensamling kl.08 etterfulgt av vårt første lørdagsseminar her. Vi fikk besøk av Torstein Lerhol som er 28 år og veier bare 17kg. Det var et ganske sterkt foredrag og satte virkelig livet i perspektiv. Han fortalte hvordan han hadde oppnådd målene sine og at han alltid tenkte positivt uansett hvor dårlig situasjonen så ut. Det er absolutt verdt å gå innom nettsiden hans og lese hva han skriver DER. Etterpå hadde vi resten av dagen fri hvor vi var en gjeng som spilte volleyball ute og koste oss. Kl.17 var det grøtservering før vi gjorde oss klar til elevkveld der stippene stod for underholdningen. Med konkurranser, danseoppvisninger og parodier på tv-reklamer ble stemningen kjempe god og applausen stod i taket. Om mulig ble det enda mer applaus når vi fikk hamburgere til kveldsmat rett etterpå. Resten av kvelden ble brukt til å bare slappe av i stuen før flere av oss kollapset i seng etter en travel uke.

I dag har vi egentlig bare slappet av mest mulig siden det er den eneste skikkelige fridagen her. Folk sov lenge og det var flere som ikke stod opp før rundt kl.14. Men til tross for at vi har fri, ble det arrangert både fjelltur, fotball, matlaging, film og volleyball. Kl.17 var det søndagsmiddag med sommerkoteletter og eplekake med is til dessert, og etterpå møttes klassen min for å prøve å slå opp telt, noe vi fikk til veldig bra om jeg skal si det selv! Nå venter de fleste bare på kveldsmaten og så blir det bålbrenning for de som er interessert. Det har forresten blitt lagt ut bilder fra Bli-kjent-turen vår som var denne uken HER! Og siden Anna Xia ville at jeg skulle nevne henne i bloggen så sier jeg bare "Hei Anna Xia!!!!" Håper folk har det bra hjemme, er bare 26 dager til jeg kommer hjem på ferie!

fredag 29. august 2014

Stjerneklare netter

Skal si man blir sliten av å gå 3 dager på tur! Er ikke helt sikker på om beina mine vil få sjansen til å bli bedre så lenge jeg er her, men håper på at smerten går vekk om en stund.

Vi begynte på tirsdag med å ta bussen fra skolen ca kl.11 der vi ble kjørt opp mot et hyttefelt ikke så langt herfra (kanskje 30 min med bil). Så gikk hele skolen samlet opp til Smørlifjell som ligger 1106 m.o.h. Jeg skal ikke lyge, etter 2 timer lengtet jeg allerede etter sengen min på internatet. Da vi kom til toppen splittet vi oss opp i de ulike klassene og dro hver vår vei for å finne camper der vi kunne sove for natten. Klassen min dro til et vann i nærheten hvor vi slo leir ved å henge opp presenninger og lage bålplass. Vi var ferdig allerede rundt kl.17, så da ble det mange timer med snakking, spising og forskjellige småleker. Da kvelden kom var det helt stjerneklart så mesteparten droppet presenningene og håpet på at det ble minst mulig regn. Neste morning stod vi ikke opp før 09:45 og med bare noen få regndråper på soveposene. Det ble havregrøt til frokost før vi pakket sammen og dro av sted til skolens felleshytte. Der møtte vi alle de andre klassene og hadde teambuilding i nærområdet. Vi hadde eggkasting, klemming i blinde, skuespill og masse annet der det ble mye latter knall og fall. Når vi var ferdig hadde de på kjøkkenet laget lasagne som ble kjørt opp til hytten. Det var fantastisk godt! Lasagne på fjellet er absolutt ikke feil! Da alle hadde fått spist dro klassene hver for seg for natten. Jeg tror ikke vi gikk mer enn 10-15 min før vi fant det perfekte stedet inni skogen der vi slo oss ned. Torkild kjørte på med frisbeegolf inne i skogen med en gang, en spennende opplevelse med tanke på at vi nesten ikke fant frisbeene. Bålet varmet veldig godt på kvelden og etter å ha kåret en vinner av frisbeegolfen (Daniel), samlet alle seg rundt bålet og spiste kvelds. Nok en stjerneklar natt ble tilbrakt under åpen himmel. Neste dag var vi oppe ca kl.10 og pakket sammen tingene med en gang for å gå på en ny hytte og møte resten av skolen. Da alle hadde kommet dit, hadde vi gudstjeneste ute med sang og andakt før vi fikk servert kaffe og boller. Så bar det ned til skolen igjen der vi elevene gikk og måtte så og si finne veien selv det siste stykket, mens lærerne og stippene kjørte ned med bussene. Da vi kom ned var det kø med både dusjer og vaskemaskiner både før og etter middag egentlig, men fikk unnagjort det meste. Eneste problemet nå er at nesten alle tingene mine lukter bål og jeg kan sverge på at hele internatet luktet i går. Vi hadde en veldig slapp kveld i går da, vi var en gjeng som hang i stuen og spilte kort og yatzy helt til vi var så overtrøtte at vi måtte legge oss.

I dag var det ekstremt godt å våkne opp i sin egen seng, selv om klokken var 07:30. Vi hadde morgensamling og frokost til vanlig tid før vi hadde allting, som vil si at rektor snakker med oss i foredragssalen om ulike temaer. I dag snakket vi om kulturen her på skolen og hvilke regler vi har laget på de ulike internatene. Etter vi var ferdig der var det lunsj og så linjefag. Siden læreren aldri forteller oss hva vi skal gjøre før timen er det ganske vanskelig å vite hvor mye klær vi skal ha på oss. I dag ble det frisbeegolf ute på fotballbane og i skogen, noe som var veldig morsomt! Så var det tilbake til skolen for å få middag og nå skal vi egentlig bare slappe av og gjøre det vi vil frem til i kveld. Stippene har tenkt å arrangere utekino, så er veldig spent på hvilken film de skal vise! Begynner jo ikke før 21:30, så kommer til å være bra stemning regner jeg med!

mandag 25. august 2014

Mandaaag

Man kan vel trygt si at det var en ganske trøtt gjeng som møtte til frokost i dag 08:30. Når det er første dag med skikkelig fri er jo det forståelig at folk vil utnytte det til det fulle, så skal ikke si at jeg ikke forstår dem, var selv og spilte biljard ganske lenge! På morgensamling kl.09 hadde vi allsang og informasjon for uken, siden dette ikke blir en veldig normal uke. Etter all infoen var det internattime og vasking av internatene, så der gikk det fort et par timer og plutselig var det lunsj. Lunsjen ble etterfulgt av linjefag der vi i dag var sammen med den andre klassen som også går Xsport. Vi tok på oss treningsklær og ull og så bar det ned til stranden ved campingplassen her. Der ble vi delt inn i lag og hadde stafett, som da inkluderte å svømme og dykke i vannet. Var ikke akkurat spesielt varmt, men god trening! Heldigvis for oss elevene etterpå så hadde linjelærerne våre Torkild (for min klasse) og Mia laget sjokolade-skillingsboller som vi fikk servert varme som belønning. Det var utrolig godt! Etter middagen var vi en liten gjeng som spilte sandvolleyball, bare noen få av oss holdt ut i regnet, men det var verdt det. Kveldsmaten begynte 19:30 og etterpå spilte jeg biljard sammen med Sindre og Eirik som bor på internatet Leirstad. I morgen så skal vi dra på bli-kjent-tur til Smørlifjell, så resten av kvelden har gått med til å pakke og diskutere størrelser på soveposer og hva man bør ha med. Avreise i morgen er kl.10 og vi kommer ikke hjem før på torsdag ettermiddag, så får nok ikke oppdatert før det. Jeg får fortsatt ikke overført bilder fra kamera (ikke at jeg har tatt så mange), men læreren min Torkild er en veldig flink fotograf, så HER er en lenke til turen vår til Gjendeshø!

søndag 24. august 2014

Heeeeeeelg

I går fikk vi faktisk sove en time lengre enn vanlig! Morgensamlingen startet ikke før kl.09, så det var godt med den ekstra timen. Vi måtte smøre niste siden vi ikke fikk lunsj, men sånn er det bare nå i helgene. Kl.10 begynte vi med rebusløp for å bli kjent i område og med hverandre. De er veldig flinke her til å blande lag på tvers av linjer og internat slik at alle får bli kjent med hverandre. Vi var ferdig rundt kl.12 og senere på kvelden fikk vi vite at laget vårt kom på 3.plass, wohooo! Resten av dagen hadde vi egentlig fri der mye av tiden bare gikk til å slappe av og spille litt biljard, før vi hadde grøt som er fast lørdagsmiddag kl.17. Etterpå fikk jeg testet ut skype, noe som jeg sleit med i sikkert 30 min siden lyden ikke funket. Kl.20 skulle vi ha den første lørdagsunderholdningen som var fra lærerne. Åpningen var helt fantastisk kul og det var flere sanger, konkurranser og bein som ble sagd av. Hvis en god latter forlenger livet, tror jeg at jeg har forlenget det med et par tiår. Underholdningen var ferdig rundt 21:30 og da var det tid for taco! Siden det var lørdag fikk vi lov til å være oppe lengre, så vi spilte masse biljard og snakket til alle var utslitt. 

I dag var det ikke morgensamling og frokosten begynte ikke før 09:30 der vi fikk servert rundstykker og egg. Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag siden det ikke er lagt opp et spesielt program, søndag er eneste skikkelige fridag. Men de som vil kan gå på gudstjeneste og rundt kl.13 blir det arrangert forskjellige aktiviteter for de som har lyst. Søndagsmiddagen skal være bedre enn de andre i tillegg til at vi får dessert, så gleder meg veldig til den. Ikke minst så har Thea, en av de kule naboene mine, bursdag! Vi skal prøve å få feiret den litt og håper på å gjøre dagen hennes bra!

fredag 22. august 2014

Endelig litt sport

Etter frokost i dag møttes vi i foredragssalen for å velge valgfag før vi måtte vaske internatet. Kl.12:30 møttes alle sammen igjen og hadde "rektors halvtime" der vi får stille spørsmål om det vi vil. I dag fikk vi høre om ulykken som skjedde i fjor i Kenye med noen av de forrige elevene, der fem av stippene var med. De kom frem og svarte på spørsmål, noe som var veldig sterkt. Etterpå var vi med klassene våre, der vi dro til en fotballbane i nærheten. Vi hadde blindestafett før vi spilte frisbee ultimate noe som var veeldig slitsomt. Stillingen ble faktisk 0-0 etter 30 min (klarte å bli kåret til dagens spiller), så fikk vi en etterlengtet drikkepause. Etterpå prøvde vi å spille Stratego, men med en kombinasjon av slitne kropper og flere som aldri hadde spilt det, varte det ikke så lenge. Når vi kom tilbake til skolen spiste vi middag og fikk dusjet. De neste timene brukte vi på rommene og spilte biljard, før kveldsmat kl.20 og Catch the Flag. Der tok det vel egentlig helt av med masse oppdrag og ninjaer som sendte deg til sykestuen. Selve kvelden ble brukt på Alias igjen, det mest populære spillet på skolen her. 
Internatlivet her er veldig gøyt egentlig,  her hopper vi bukk i gangene, guttene synger av full hals i dusjen og det meste av tiden bruker vi på å le. Vet ikke helt om det er sånn på alle internatene her, men vi på Heimtun, spesielt i 2.etasje, har det sånn hver dag!

torsdag 21. august 2014

Grilling i Fagernes

I dag startet dagen med masse informasjon i tilfelle det skulle begynne å brenne. Vi hadde brannøvelse der alle overlevde, selv om flere klarte å sovne mens de ventet på at alarmen skulle gå. Etterpå møttes vi i aulaen for å få høre om de ulike valgfagene vi får ha nå i høst, noe som var veldig morsomt siden lærerne gjorde mye ut av det! Etterpå hadde vi lunsj før vi møttes ute på plassen. Da bar det avgårde til Fagernes, både på sykkel og til fots. Når vi kom til Fagernes kan jeg vel trygt si at vi okkuperte hele parken; det var både ultimate frisbee, fotball, terrengsykling, volleyball, slak line og hinderløype, så alle hadde noe å gjøre på! I tillegg fikk vi grillet pølser, og man merker lett at vi er en aktiv skole. Vi gikk tilbake til skolen når det selv passet oss, der vi klarte å samle en gjeng på 14 stykker og spilte enda mer volleyball. Ikke at nivået var spesielt høyt, men det var spennende! 
Kveldsmaten startet kl.19:30 og etter å ha fått i oss litt energi spilte jeg og Renate (min gode nabo) biljard før vi sjekket ut styrkerommet. Når vi hadde fått av treningstøyet og dusjet, samlet vi oss noen fra internatet for å spille Alias. Jeg kan ærlig talt si at jeg har ikke ledd så mye på lenge! Det er en herlig gjeng jeg bor sammen med!

onsdag 20. august 2014

Første fellestur gjennomført

For å si det sånn, i morges var det vel mildt sagt stress under frokosten når det viste seg at vi hadde bare 30 minutter på å både spise frokost, smøre niste og gjøre oss klar til å dra på tur. Det var flere som ikke hadde pakket i går kveld, så det var en del elever som var litt lettere svett da vi møtte til opprop. I dag skulle hele skolen være med, så vi fylte vel så og si alle bussene her og kjørte 1 time innover mot Jotunheimen. Der gikk vi opp på en liten fjelltopp som het Gjendehø (i følge noen av stipsene var vel egentlig dette mer en haug..) og tok masse klassebilder og hadde en laaaang spisepause. Det var ganske gøy å begynne å være litt aktiv, selv om ikke akkurat fjellturer er min favoritt, haha. Klarte utrolig nok å huske å ta litt bilder, men selvfølgelig får jeg ikke til å få bildene over på pc'en, men de får komme senere!

Vi dro vel fra skolen rundt kl.09 og var ikke hjemme igjen før kl.15:25, der noen få av oss hev oss i dusjene før middag. Etterpå var vi en liten gjeng som gikk ned til Leira senter for å få tak i noen nødvendigheter, men siden de ikke har all verdens ting syklet jeg og "naboen" min bort til Fagernes for å skaffe henne noen bedre fjellsko. Hele dagen på tur var vi veldig heldig med været der det bare var opplett, men selvfølgelig når vi hev oss på syklene for å sykle tilbake på skolen, begynte det å pøse ned igjen. Kl.20 hadde vi kveldsmat, der det var ganske tydelig at høflighetsfasen som ofte er i begynnelsen har begynt å avta. Det er ikke akkurat så lett å balansere en skål med frokostblanding og et glass med vann forbi 40 elever! Men i kveld hadde stipsene ordnet til kino i gymsalen, så vi fikk popcorn og saft og lå på madrasser på gulvet. Kan ikke akkurat si at vi hadde supergod plass og plutselig ble den intimgrensen skjøvet litt ettersom at vi bare har kjent hverandre i 4 dager. Men filmen var superbra (vi så "Divergent") og stemningen var egentlig ganske koselig. Men etter filmen tror jeg mesteparten evakuerte ganske fort til rommene sine for å sove, noe som er veldig forståelig etter en lang dag!

tirsdag 19. august 2014

"Eehm, hva het du nå igjen...?"

Dagen i dag begynte med morgensamling kl.08 (som vi kommer til å ha hver dag forresten, utenom søndager) etterfulgt av frokost der egentlig alle virket veeeldig trøtte. Etterpå møtte vi i foredragssalen der vi fikk informasjon om internattimer og ble delt opp i grupper etter hvilket internat vi bor på. Jeg bor på det største internatet med 46 elever, så det var litt kaos når vi skulle prøve å komme frem til en løsning med hvordan vi skal vaske i huset. Vi har ansvar for hele internatet vi bor på og mye av fellesarealet på hovedbygget, noe vi skal vaske i hver internattime tirsdag og fredag. Alle fikk én oppgave hver (jeg moppet gulvet på kjøkken, stue og i gangen), så vi ble veldig fort ferdig.

Etter lunsj kl.12:30 fikk vi beskjed om å møte ute på plassen kl.13 for teambuilding. Da ble vi delt inn i lag i forhold til hvilken etasje vi bor i på internatet, så da fikk jeg endelig sett hvem jeg faktisk har rom ved siden av! Det var mange ulike aktiviteter; frisbeegolf, Valdres-quiz, drama, beste gruppebilde og flere leker der vi måtte samarbeide. Det er egentlig ganske utrolig hvor mye det faktisk hjalp i forhold til at folk ble kjent. Kan ikke si at jeg helt har kontroll på navnene enda, men etter vi var ferdig var det mye lettere å snakke med folk og flere av oss har besøkt hverandre på rommene.

Middagen begynte kl.15:45 og etter det var vi en liten gjeng som prøvde oss på biljard. Kl.18 var vi på "krus", som internatlederen kalte det, der vi fikk dekorere vårt eget krus som vi skal ha her på skolen. Det var egentlig et overraskende stort oppmøte og man kom lett i snakk med folk der og. Kl.20 spiste vi kveldsmat etterfulgt av tirsdagsquiz som stippsene (stipendiatene) hadde arrangert. Vi var ikke ferdig før rundt kl.22, så resten av kvelden har gått med på å snakke med folk og gjøre ting klart for vår første tur i morgen med hele skolen!

mandag 18. august 2014

Dagene flyter sammen

Okei, har vel egentlig bare vært her 2 dager, men allerede går det litt i surr når ting egentlig skjer her. Føles ikke ut som jeg kom i går akkurat, det har jo skjedd ganske mye. I dag begynte vi dagen med morgensamling kl.08 og etter litt allsang spiste vi frokost. Det er alltid veldig rart å komme inn i matsalen for du vet egentlig aldri hvor du egentlig skal sitte, om det er med folk du har hilst på eller helt nye folk. Vel, etter frokost hadde vi informasjonsmøte i foredragssalen kl.09. Deretter hadde vi en fellessamling i gymsalen kl.10:45 der rektor ga oss informasjon om alkohol og rusmisbruk, før vi fikk litt tid til å finne på ting for oss selv. 11:30 var det lunsj og kl.13 fikk vi endelig møte de vi skulle gå i klasse med og læreren. I år var vi ca.30 stykker som hadde søkt på Xsports, så vi ble delt i 2 klasser. Klassen min virker veldig hyggelig og vi har fått Torkild til lærer, en bergenser som virker veldig grei og morsom. I tillegg har vi to stipendiater, Oskar og Synne, som skal være med oss i hele år. Etter å ha hilst på alle sammen hadde vi avisleken, der vi skulle prøve å lære navnene til hverandre, og en lek der vi skulle skrive ned 3 påstander om oss selv hvor den ene var falsk. Vi fikk også vite et forslag til en halvårsplan fra Torkild, så det kommer til å skje mye spennende dette halvåret!

Frem til middag hadde vi egentlig bare tid til å finne på ting selv, så folk var ute og spilte volleyball, i gymsalen eller snakket i fellesrommene. Her er det tradisjon at ved middagen så synger vi bordvers/bønn både før og etter maten. Etterpå skjedde det ikke noe før kl.18. Vi hadde fått beskjed av stipendiatene at vi skulle ta å pynte oss litt, men ikke for fint. Så etter å ha snakket litt med folk og minglet litt, ble vi sendt inn i matsalen der det var dempet belysning, stearinlys på bordene, hjertepynt og romantisk musikk. Vi beskjed om å sette oss ned guttene på ene siden av bordet og jentene på andre siden. Og dermed var vi i gang med speeddating. Det er egentlig utrolig hva man kommer i snakk om! Siden vi er så få gutter på skolen, fikk jeg hilst på både gutter og jenter, og jeg tror jeg husker noen av navnene nå siden vi måtte skrive dem ned. Etter å ha møtt 10 stykker, leverte vi inn et ark der vi ga en karakter for hvordan vi syntes de ulike datene hadde gått. Jeg aner ikke hva de skal med dette, men regner med de har en plan. Kl.20 var det kveldsmat og kl.21 fikk alle tilbud om å spille fotball i gymsalen eller buldre litt buldrehallen. Jeg og noen andre bestemte oss for å se på i gymsalen, og det var stort oppmøte. Mener de var 38 stykker som skulle spille, så de manglet ikke spillere akkurat. Dermed spilte jeg og 5 andre Alias ute i hålen (som de sier her) og gikk og la oss rundt 22:30. Det er flere her som virker ganske utslitt, det tar på å komme på et helt nytt sted, snakke med masse folk og gå fra aktivitet til aktivitet. Men regner nok med at vi alle overlever! I morgen er det klart for teambuilding, så blir spennende å se hva slags kleinheter vi må gjennom da!

søndag 17. august 2014

Velkommen til Valdres

Da var jeg jammen meg her. Hadde egentlig ikke trodd at dette noen gang kom til å skje, men så feil kunne jeg ta. Reiste fra Askøy på lørdag, mamma og pappa var snille og kjørte meg, og når vi kom opp til Fagernes overnattet vi på hotell. I dag stod vi opp rundt kl.09, og var oppe på skolen litt før 11 tror jeg. Var ganske rart å kjøre inn på skolen sitt område og vite at her skal jeg sove helt frem til mai...

Området er ganske greit, det er flere bygg/hus der forskjellige ting foregår og jeg har da fått rom på "Heimtun". Vet ikke helt hvor mange folk vi er her, men tror vi er rundt 20 personer (både gutter og jenter) i 2 av etasjene, mens nederste etasje er fellesrom. Romkameraten min virker ganske hyggelig og tror vi kommer til å komme godt overens. Sånn sett virker det veldig greit her, det er ikke så veldig mange toaletter, men det er båser med dusjer i, noe som ser bra ut. Selve området virker også ganske fint, vi har både grusbane og volleyballbane i tillegg til gymsal, buldrehall, spinningsal, styrkerom og masse annet. Vi ligger ikke så langt fra selve sentrum heller, og tar sikkert bare 5 minutter å gå til flere ulike butikker i nærområdet.

Dagen i dag har vel vært utrolig blandet. Gruet meg veldig før jeg kom hit, ble litt lettet når jeg så hvordan det så ut og folkene her, men når mamma og pappa dro kan vi vel si at jeg fikk angst. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, men det er vel derfor man har disse "Bli Kjent"-lekene. Alle sammen møtte i gymsalen kl.18 der stipendiatene (noen elever som her 2.årsstudenter her) arrangerte leker, blant annet "Stein, saks, papir", "Hi, ha, ho" og en lek der vi skulle samle autografer. Jeg kan jo ikke akkurat si at jeg er den eneste her som ikke kjente noen, så regner med at det var andre som også ble lettet når folk kom i snakk under lekene. Etterpå gikk vi inn i matsalen der vi spiste og pratet til klokken var rundt 20:30. Så fikk vi beskjed om at folk kunne gå tilbake til husene og bli kjent med dem vi bor med eller være med å svømme/hoppe fra en bro. Vi ble en god gjeng i stuen på huset vårt, var vel rundt 15 stykker som snakket litt og brøt det kleine med å spille kort og Alias. Alt i alt har det vel vært en helt ok dag regner jeg med, satser på at det blir bedre når jeg kommer inn i det.
Fikk ikke tatt noen bilder i dag, men satser på å få lagt ut litt av hvordan det ser ut her senere! I mens så er lærerne her veldig flinke til å dokumentere aktivitetene, så her er noen bilder de har lagt ut på siden sin:





fredag 15. august 2014

Snart avreise

Da var det visst på tide å reise ut i den store verden. Vel, det er ikke slik at jeg skal reise sånn alt for langt, har bare tenkt meg ett år på Fagernes i Valdres der jeg har tenkt å gå på skole. Nærmere bestemt Valdres Folkehøgskole på linjen Xsports - New Zealand. Det er helt sykt.. Føler på en måte ikke at dette egentlig skjer, men nå er jeg her, straks klar til å dra av sted. Tenkte det kunne være greit å ha en blogg i år slik at familie og venner kan følge med på all galskapen jeg skal gjennom. Jeg kunne jo alltids ha ringt rundt og oppdatert folk, men siden familien min er ganske stor fant jeg ut at dette var den letteste måten.

De 2 siste ukene har vel for det meste gått med til å pakke, pakke og atter pakke. Det er så utrolig mye ting som skal med så jeg er veldig spent på om vi får plass til alt i bilen egentlig. Det skal jo tross alt med 3 par ski, én sykkel og et uvisst antall bager (jeg har rett og slett ikke helt kontroll på dem). Men det er jo faktisk pakket for ett helt skoleår og siden dette ikke er en helt vanlig skole, er det jo nødvendig. Har fått pakket med meg en del vanlige klær, bøker og tegnesaker, og ikke minst maaaaasse treningsklær! Kjenner at jeg er litt usikker på om formen min er så bra som den burde vært, men jeg får vel bare hoppe i det. Har i tillegg denne uken fått sagt hade til de nærmeste vennene mine, noe som har vært utrolig rart og kjempe trist. Er ganske uvirkelig at jeg ikke skal se de på en god stund, og jeg har vel gått rundt med vondt i magen så og si hele denne siste uken. Jeg skal ikke legge skjul på det at jeg har gruet meg veldig de siste dagene, men følelsene har vært veldig blandet ettersom at jeg også gleder meg ekstremt mye til å få reise og oppleve nye ting, i tillegg til å få se noe annet enn Askøy og Bergen. Og kanskje (hvis jeg er heldig), tror jeg at det meste av det daglige regnet blir byttet ut med snø i vinterhalvåret. Tror ikke akkurat at jeg kommer til å savne paraplyen med det første!

Så, hva skal jeg egentlig gjøre dette året? Har absolutt ingen anelse! Eller jo, har vel egentlig det, men vet ikke nøyaktig hvordan ting kommer til å bli der. Så i stede for å ramse opp alt jeg skal, så legger jeg heller ved noen bilder fra tidligere klasser som har gått linjen jeg skal gå, så kan dere heller tenke dere til det selv :)
Dere kan lese mer om linjen HER