Xsport

Xsport

fredag 27. mars 2015

Dagene før NZ

Ja, det ble faktisk en gåtur med staver, gikk en liten time og resten av ettermiddagen ble brukt på å pakke på rommet sammen med Anja. Etter middagen slappet vi av før jeg gikk på torsdagsmøtet hvor temaet var "grill en professor". Fyren kom fra en eller annen kristen skole og svarte på alle slags spørsmål vi hadde. Jeg fikk hatt en liten prat med han når det var ferdig, men ble dessverre ikke klokere.

Fredagen var jeg oppe til frokost og fikk vasket litt før jeg måtte løpe for å rekke bussen. Det skjedde så fort at jeg ikke fikk sagt hade til folk en gang... Men men, sånn er vel livet. Så dermed var vinterferien i gang. Det ble en ganske slapp ferie siden jeg var syk, men fikk ladet batteriet litt.

Så søndag kveld var jeg tilbake på skolen igjen etter å ha ventet på Gol stasjon i 3 timer siden bussen kjørte fra oss. Var utrolig kjekt å se folk igjen!

Mandag hadde jeg avspasering, så jeg var bare med på internattimen før lunsj. Resten av ettermiddagen gikk til å pakke både ut og inn av kofferten og å stresse med hva jeg hadde plass til. Etter middagen spilte jeg, Renate og Anja litt biljard før vi fant ut at vi skulle ha sleepover og flyttet sengen til Renate inn til oss. Det var en kjempe koselig kveld!

I dag var det ikke så mye som skjedde, før lunsj var jeg, Anja og Renate på rommet (de var veldig godt selskap siden de bare sov) og etter lunsj pakket jeg videre til tur. Etter middagen hang jeg i hålen en stund, før jeg avsluttet dagen med fotball og dusjparty! Nå har jeg sagt hade til litt folk siden vi reiser tidlig i morgen og jeg har en ganske rar følelse i magen. For i morgen skjer det, jeg reiser til New Zealand!